dissabte, 22 d’octubre del 2011

II MARXA SOLIDARIA "UN PASITO POR UN NIÑO"

II Marxa solidaria que Partia de Pinedo per a arribar a Cullera despres de 32km, organitzada pel Grup de Senderisme del Botànic amb la ONG Motores Sin Fronteras, amb la finalitat de recaptar fons per a la construcció d'una escola d'alfabetització per als fill dels pastors nòmades i s'assenten durant la major part de l'any en les proximitats del llac Aguelmane Sidi Ali, i que Motores sin Fronteras te la intenció d'instal·lar en el Magreb.


L'inici fou a les 7:00 des del passeig marítim de Pinedo i finalitzà vora les 14:30 front a Tourist Info del Far de Cullera (Plaça Sant Vicent), a hora de gaudir de la paella que va preparar el mestre cuiner Galbis per a tots els participants.




Ruta que des de ací recomanen participar en pròximes edicions, tant pel fet de recorer el Saler i els paratges de platja de Pinedo, el Mareny i Cullera, com per la finalitat solidaria de la mateixa.






Iniciativa en la que colaboraren diverses entitats com Autocares Puerto, Televiajes TV, Galbis Paellas Gigantes, Fartons Polo, Restaurante Casa rocher, Serigrafias Duato, Coca-Cola, Aguila Amstel, La Caixa, M.I.Ajuntament de Cullera, Vents de Muntanya, Joyas Rurales, ...




S'ha de destacar també el bon ambient que va imperar entre tots el participants en el que col·laboraren també Paco Martinez, Patri Garrigos, Ulises i Ferran Sospedra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada