dissabte, 8 d’octubre del 2011

BOTAMARGES

Gran esdeveniment esportiu el que s'ha realitzat el 8 d'octubre, marató i mitja de muntanya, la BOTAMARGES, cursa que amb els més de 3000 metres de desnivell positiu acumulats  en els seus 63 km de recorregut la converteixen en una de les curses mes esperades a terres valencianes  i a la vegada de les mes dures, menys mal   que transcorre per uns paratges espectaculars. 




Finalment participaren Ferran Sospedra, Salva Torregrosa i Nacho, els qui completaven el limit de les 350 inscripcions, i que es donaren cita a Forna, per a a poc de les 6h començar la cursa de muntanya 


Evidentment l'inici fou nocturn, pel que va fer falta l'us de frontals, però això li dona mes espectacularitat si cap a la proba,  i provocar una bonica estampa amb tota la il·luminació que provocaven els corredors per la muntanya en eixes primeres hores del matí. 


Així pas a pas i kilometre a kilometre passaren per Forna, Villalonga, l'alt de la Safor, el colladet de la comba, el riu gallinera, Benirrama, l'Atzuvia, el castell de Forna...


Amb el premi final d'una bona torrada de carn i de beguda ben fresca.

S'ha de destacar la meritable feina dels organitzador que feren possibles l'exitencia de múltiples i de qualitat avituallaments que disposaren, amb el premi final d'una bona torrada de carn i amb beguda ben fresca.



Imatge cedida per Conchip


Tot i el desgast fisic que ha suposat la BOTAMARGES ens anima que "EL SOFRIMENT ES TEMPORAL, PERÒ L'ORGULL ÉS PER A SEMPRE"




Finalment esl temps que realitzaren foren els següents:
Nacho Molina un temps total de 10 hores 08 min 33 seg., a una mitja de 9'59 min/km
Salva Torregrosa un temps total de 11 h 04min 12seg, a una mitga de 10'54 min/km
Ferran Sospedra un temps total de 12h 59min 58seg, a una mitga de 12'48 min/km

1 comentari: