diumenge, 2 d’octubre del 2011

El Puig Campana

A poc de les 9h, començarem l'ascensió al imponent Puig Campana, que amb els seus 1.406 metres d'altura es el segon com mes alt de la província d'Alacant, després del Aitana de 1.558 m.

Partint de la Font del Molí (340 m), on haviem estacionat el vehicle, ens dirigirem cap al Barranc de les Marietes per a poder ascendir per la vertical torrentera que fa mes dura si cap l'ascensió. No obstant, també es pot ascendir pel lateral de la torrentera, amb el que evitarem la pedrera però no la verticalitat de l'ascensió.
Els dos cims i al centre la torrentera

Part final de la torrentera

Despres de la forta ascensió per la pedrera, en la que invertirem menys d'una hora, arribarem al coll que separa els dos cims, el Portell i el Puig Campana, des d'on parteixen diverses sendes una de les cuals direcció a la dreta es la que seguirem per a ascendir fins al cim del Puig Campana.



















Llàstima que per les condicions del dia no pguerem divisar la serra d'Aitana, ni la costa Blanca, pero en canvi donava la impressió d'estar a latres latituds mes septentrional de la peninsula.
Ferran, Manu i Hugo al cim
 El descens l'efectuarem per senda que zigzagueja fins arribar al Coll del Pouet, des d'on ens dirigim cap a l'esquerre a per a poder vorejar per la cara Oest. Senda que no presenta excessives dificultats i que aprofitarem per a estirar les cames i correr un poc.


Senda de baixada


Ferran corrent

El de verd encara que ho parega no era Kilian.

Finalment i despres d'unes 3 hores, parades per a descansar i esmorzar incloses, arribarem de nou fins al vehicle.




No podia faltar la beguda isotònica abans de tornar cap a casa. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada