dimarts, 11 d’octubre del 2011

Circ du Gavarnie i Pont d'Espagne

Excursió d'escasa dificultat que es va poder efectuar aprofitant el pont d'octubre.

Es va visitar en primer lloc el Pont d'Espagne, en el vall del Lutour, als pirineus francesos. Lloc amb una vegetació exuberant el que sumat a que l'accés es apte per a qualsevol persona feien que estiguera un poc massificat el paratge. Després de contemplar el paratge s'enten el perquè de l'afluència de tanta gent.


El Pont d'Espagne







El dia següent, i despres de fer nit a Gavarnie, ens aproximarem fins al Circ de Gavarnie, un dels paratges mes visitats dels Pirineus francesos, que te reconeguda la seua belleça per la UNESCO, havent sigut declarat Patrimoni de la Humanitat en 1997, 




Des de la mateixa població de Gavarnie ja es podia observar la grandiositat del Circ.







Este es l'Hotel du Circ et de la Cascade, refugi de muntanya situat als peus del Circ i en el recorregut de la Transpirenaica, bon lloc per a descansar.




La Cascada del Circ, amb poca aigua donada la poc pluja caiguda enguany, així i tot els seus 400 metres de caiguda, des d'una altura de 2000 m., la feien visible des de la distancia.




A banda d'haver multitut de vaques, destacava l'existència de cavalls en semillibertat 



Amb un suau passeig de desnivell no massa pronunciat, uns +340m., arribarem en poc mes d'una hora fins al Circ, des d'on poguérem contemplar de primera ma la cascada mes alta d'Europa i al mateix tems els cims com el Taillon, Marboré i el Astazú entre altres, tot situat al massís del Monte Perdido.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada